[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”248″ img_size=”600×600″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Föräldrakurs privat – Online

Bor du nånstans i landet där det är långt till nästa föräldrakurs? Tycker du inte om att jobba i grupp? Har du inte möjlighet att lämna ditt hem men vill gärna gå en kurs? Kan ni som par inte delta i föräldrakurser tillsammans för att tiderna inte passar? Då är detta lösningen för dig/er!

Kursen är anpassad efter dina/era behov. Ni får till början grundläggande information, smärthanteringstekniker, andning och mycket mer och resterande kurstid utformas efter dina/era önskemål och specifika behov. Kursen är via en utbildningsmodul på nätet och enda kravet är att ni har en internetuppkoppling och dator/platta med webcamera och mikrofon.

LÄS MER[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Föräldrakurs i grupp – Online

Viss kunskap kan man endast få genom att lyssna på andra i grupp. Att dela med sig sina tankar och erfarenheter gör att vi alla lär oss nånting nytt och utvecklas som människor och i vår roll som föräldrar.

Vi träffas i en liten grupp via en utbildningsmodul på nätet och går igenom grundläggande information, smärthanteringstekniker, andning och mycket mer.

Det ingår även ett privatsamtal med kursledaren efter avslutad utbildning för att svara på specifika frågor.

LÄS MER[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”247″ img_size=”600×600″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”249″ img_size=”600×600″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Kurs i moderkaksinkapsling – Online

Det finns växande intresse av att ta vara på moderkakan efter förlossningen. Vissa vill veta hur man äter den rå eller i maträtter medan andra vill göra fina minnen av den för att sedan gräva ner den på en speciell plats. Som utbildad inkapslare kan du utföra en service på ett säkert och respektfullt sätt enligt din kunds önskemål.

Genom att bli utbildad moderkaksinkapslare lär du om moderkakans anatomi och funktion, historien bakom placentophagia, lär dig om kontraindikationer, flera metoder för att kapsla in moderkakan, hur man gör avtryck av moderkakan, att göra moderkakstinktur, att göra salva av moderkakan och mycket mer!

Kursen rekommenderas speciellt till doulor, barnmorskor och undersköterskor som redan jobbar med gravida kvinnor.

LÄS MER[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]