GRUNDKURS I MODERKAKSINKAPSLING

 

Att vara utbildad inkapslingsspecialist är både spännande och ansvarsfullt. Att arbeta nära kvinnor direkt efter förlossningen är ett privilegium där man erbjuder en tjänst som förhoppningsvis hjälper att göra post-partum perioden lite lättare.

Under två heldagar på distans lär du allt om teorier bakom placentophagy, läser forskning kring moderkakor, lär dig om moderkakans anatomi och funktion och självklart flera inkapslingsmetoder.

En del av kraven för att bli certifierad inkapslingsspecialist så måste man även läsa kurs i Säker livsmedelshantering för att förstå hur smitta i livsmedel kan förekomma och vad man måste göra för att förhindra det. Mer information om det får du i samband med din anmälan.

”Tack så mycket Rannveig för denna fina helg! Jag är så glad att jag fick äran att gå kursen. Så intressant, spännande och roligt ämne. Du var väldigt pedagogisk och noggrann i dina beskrivningar vilket jag uppskattar mycket! ”

KURSLEDARE:
Rannveig Stefánsdóttir – Professionell inkapslingsspecialist.

* HÖSTEN 2018 *

Datum: Annonseras inom kort.

Dag 1

Lördag kl 9:00-12:00 och 13:00-16:00

Dag 2

Söndag kl 9:00-12:00 och 13:00-16:00

TEKNISKA KRAV:

Eftersom kursen är online är viktigt att du har bra internetuppkoppling, dator, webcamera och headset med microfon.

Det är viktigt att du vet att utrustningen fungerar innan kursen börjar. Inloggning till ett virtuellt klassrum skickas till alla deltagare innan kursstart. Ingen installation krävs.

KURSAVGIFT:
3500 kr inkl moms.
Möjlighet till avbetalning finns (2 eller 4 månader). Du måste informera om detta i samband med din anmälan.

ANMÄLAN:

För information och anmälan skriver du dina uppgifter till info@livetstrad.se

Berätta vem du är, vad du har för bakgrund och vad du förväntar dig av denna kurs.

Välkommen med din anmälan!!